Borregaard inn som ny samarbeidspartner!

En av byens største bedrifter, Borregaard går inn som ny samarbeidspartner på Sarpsborgfestivalen.

«Vi er stolte av og glade for å ha med oss Borregaard som ny samarbeidspartner på festivalen vår! Dette er noe vi har drømt om siden oppstarten. Borregaard er en hjørnesteinsbedrift i byen og det at de velger oss som partner er en tillitserklæring, og noe som betyr mye for oss i videreutviklingen av festivalen», forteller festivalsjef Emilie Berg Slangsvold.

«Vi ønsker å øke Sarpsborg-områdets attraktivitet gjennom å støtte tiltak med et bredt nedslagsfelt innen idrett, kultur og turmuligheter. Vi har forholdsvis få, men større samarbeidspartnere som vi følger over tid. Det er viktig at våre partnere har høy kvalitet på det de driver med og offensivt bidrar til å gi Sarpsborg en god profil.

Sarpsborgfestivalen har bygget seg opp til å bli en fin festival med god kvalitet og stor variasjon. De tiltakene som er gjort for å øke publikumstall og gi et tilbud til yngre målgrupper er også positivt. Vi vet at mange av våre ansatte setter pris på festivalen», forteller Dag Arthur Aasbø, Direktør – Organisasjon og samfunnskontakt i Borregaard.

Borregaard har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier, som framstiller en rekke biobaserte spesialprodukter som kan erstatte oljebaserte produkter. Selskapet har i overkant av 1100 ansatte på verdensbasis hvorav De har rundt 830 ansatte i Sarpsborg, fordelt på produksjonsanlegget, forskningssenteret og hovedkontoret.

Nå ser direktøren frem til å ta med sine ansatte på årets festival: «Vi håper og tror at årets festival i Kulåsparken, hvor vi er grunneier, fylles opp med folk, og at det blir en kombinasjon av gode musikkopplevelser og fortsetter å være en trivelig sosial møteplass midt i byen», avslutter Aasbø.

Forrige
Forrige

KUN FÅ VIP-BILLETTER IGJEN!

Neste
Neste

Når spiller din favoritt?